Suomen LihasHieromo
Klassinen hieronta
- Perinteistä hierontaa, jolla pyritään erilaisia hierontaotteita käyttäen rentouttamaan lihaskireyksiä ja sitä kautta poistamaan mahdollisia kipuja.

Mobilisoiva hieronta ja nivelliikkuvuuden edistäminen
- Nivelten mobilisointi tarkoittaa nivelten normaalin liikeradan käyttöä hierontahoidon yhteydessä. Niveltä autetaan toimimaan paremmin tehostamalla liukua nivelen luiden välillä. Nivelen ja sen ympäröivien kudosten venyminen käsittelyllä antaa nivelelle paremmat edellytykset liikkua.

Triggerpiste -käsittely
- Lihaksissa voi olla yksi tai useampi Triggerpiste. Triggerpiste on erittäin ärtynyt kohta kireässä lihaksen säikeessä. Kohta on arka koskettamiselle ja antaa mahdollisesti säteilyoireita muualle kehoon. Hierontahoidon ohessa käsittelemme myös mahdollisesti löytyvät Triggerpisteet.

Ultraäänihoidot
- Ultraäänihoidolla saadaan aikaiseksi kudosten osasten nopeaa liikettä, mikrohierontaa. Usein ultraäänihoitoa käytetään esim. erittäin kosketusaran, kireän lihaskudoksen ensikäsittelyyn. Ultraäänihoitoa käytetään myös mahdollisesti akuutin vamman hoidossa kudosvaurion paranemisen nopeuttamiseksi.

Kinesioteippaus
- Kinesioteippausta käytetään yleisimmin urheiluvammojen kuntoutukseen ja lihaskipujen sekä lihassärkyjen lievittämiseen. Kinesioteippauksella voidaan tukea kuormittunutta lihasta. Kinesioteippausta käytettään myös ennaltaehkäisemään urheilussa syntyviä vammoja.

Urheilija lihashuolto
- Urheilijan lihashuollossa huomioidaan meneillään oleva harjoitus- tai kilpailukausi ja sen mukaiset tarpeet sekä hierontahoidon vaikutus urheilusuoritukseen.
| ©Suomen LihasHieromo - 2022 - Login |
Follow us on Facebook